• Ethereum -34.41
  $2,513.58 -1.35%
  $293990647357.44
 • Bitcoin -423.18
  $38,407.4 -1.09%
  $721122000843.75
 • DigitalCash -3.02
  $156.18 -1.90%
  $1603935038.8034
 • Cardano +0.06
  $1.36 +4.87%
  $43746609785.056
 • Ripple -0.01
  $0.7181 -1.18%
  $71803058265.175
 • Ethereum Classic -0.81
  $49.26 -1.62%
  $6341575042.6311
 • Litecoin -0.41
  $138.88 -0.29%
  $9475481479.4645
 • Trigger -0.01
  $0.7605 -1.09%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Köpa Theta

⚡Vad är theta?

Theta-myntet är en del av ett enormt ambitiöst projekt som arbetar för att förändra hur världen använder videostreaming. Detta YouTube-liknande projekt kan ge snabb HD-streaming till människor över hela världen till ett lägre pris än konventionella videotjänstleverantörer.
Theta Network planerar att vara den “n√§sta utvecklingen av str√∂mningsutrymmet” och planerar att avbryta kontrollen av onlinevideotj√§nster fr√•n stora f√∂retag och √•terskapa inneh√•llsskapare genom decentralisering.
För att uppnå detta kommer teamet att bygga en ny blockchain och ett protokoll som är särskilt utformat för att uppfylla dessa mål.
En ERC20-kompatibel token, Theta Token (THETA) är nätverkets ursprungliga valuta, belönar tittarna för deras deltagande i nätverket och bidrar till innehållsleverantörer som ett tecken på uppskattning för deras bidrag.

⚡Köpa Theta

Theta Network är en decentraliserad peer-to-peer-videodelningstjänst som syftar till att tillhandahålla högkvalitativt videoinnehåll till ett lägre pris än konventionella videotjänstleverantörer.
Så om du är intresserad av att köpa Theta Coin är det viktigt att du först överväger några viktiga aspekter. Låt oss se vad de är.

‚ö°Kortfattad bakgrund om Theta

Theta Network grundades 2017 av Mitch Liu och Jieyi Long, som tidigare hade grundat videostreamingtjänsten SILVER.tv och hade bakgrund inom datavetenskap och teknik.
Några av hans rådgivare inkluderar Justin Kan, medgrundare av den populära streamingtjänsten Twitch och Steve Chen, medgrundare av YouTube. Efter att ha genererat 16 miljoner dollar i investeringskapital lanserades Theta Token ICO i januari 2018 och genererade 20 miljoner dollar under bara en dag.
Token visade sig vara ganska framgångsrik på marknaderna och genererade ett börsvärde på över 100 miljoner dollar under veckorna efter att ICO stängdes.

⚡Hur köper jag Theta?

Det finns få ställen där du kan köpa Theta Coin idag, en av dem finns på Binance-börsen. Binance är baserat i Hong Kong och är ett av de mest använda börserna i världen tack vare sitt stora antal mynterbjudanden och sitt åtagande att arbeta med tillsynsmyndigheter.
Att köpa Theta med medel från din bank kräver en väsentlig tvåstegsprocess.
Först måste du köpa BTC eller ETH från en börs som accepterar insättningar från ett bankkort eller bankkonto, och sedan måste du överföra din nyinköpta krypto till en marknad som säljer THETA i utbyte mot bitcoin eller Ether.

⚡Theta köpmetoder

Låt oss se hur man köper denna kryptovaluta med olika köpmetoder med fiat-pengar. Vi kommer också att titta på fördelarna och nackdelarna med var och en.

⚡Köpa Theta med kreditkort

Att skaffa Theta med ett Visa- eller MasterCard-kreditkort är ganska enkelt och snabbt. Det har dock en nackdel: avgifterna. Dessa är vanligtvis lite branta för användarna. Därför är det en rekommenderad metod för dem som vill sätta in stora medel.
Således, för att sätta in mindre medel, kan det vara kontraproduktivt. Istället rekommenderas att du använder ett konto eller banköverföring. Detta alternativ är dock inte alltid så övertygande, vilket vi kommer att se senare.
Å andra sidan, för inköp med TDC bör du veta att de, beroende på plattform, kommer att begära en verifiering av operatören. Det kan hända att du kan behöva skicka ett foto av ditt identitetsdokument eller ett foto av dig själv. Detta är så för att undvika bedrägerier och skydda medlemmarna på plattformen.
På samma sätt rekommenderar vi att du konsulterar din bank om dess policyer för denna typ av verksamhet, eftersom vissa banker vanligtvis blockerar korten för användare som köper kryptovalutor.

⚡Köpa Theta med PayPal

För närvarande är det inte möjligt att köpa Theta Coin direkt på PayPal-plattformen. Det är dock ett vanligt betalningsmedel i vissa mäklare och utbytesplattformar som Binance för köp av andra kryptovalutor som BTC eller Ethereum, som du senare kan byta mot Theta.
På samma sätt tillämpar plattformar som accepterar PayPal som betalningsmedel en inte så hög transaktionsavgift, vilket gör det till ett utmärkt alternativ att förvärva populära kryptovalutor, som vi senare kan byta mot Theta.

⚡Köpa Theta med ett bankkonto

Nu är det ganska enkelt att köpa Theta med ett bankkonto. Du behöver bara länka ditt konto till plattformen för att betala med traditionella pengar för de digitala valutorna du vill köpa.

⚡Köpa Theta med banköverföring

På samma sätt är banköverföringar ett mycket populärt alternativ för användare, på grund av deras relativt låga avgifter, tillåter vissa plattformar till och med att du utför operationen utan att debitera någon provision, det vill säga det är helt gratis.
Det har dock nackdelen att det är nödvändigt att vänta mellan 1 och 4 dagar på verifiering av överföringen. I den meningen kan det vara ett problem om valutan stiger eller faller i pris under förfluten tid.

‚ö°Sammanfattning

Slutsatser
Theta-valuta kan vara valutan för en av de mest revolutionerande digitala medieplattformarna i världen.
Det verkar oundvikligt att ett eller flera blockchain-projekt kommer att ge hastighet, effektivitet och decentralisering till videostreamingsutrymmet, och Theta-myntet verkar ha en bättre chans än de flesta.
Som sådant kan Theta-myntet representera ett lämpligt ögonblick för kryptovalutainvesteraren.
√Ąven om du aldrig har k√∂pt en kryptovaluta f√∂rut √§r den senaste tidens avmattning en tvingande anledning att k√∂pa. Trots de l√§gre priserna finns det dussintals kryptovalutaprojekt som r√∂r sig i otroliga hastigheter.
Det är bara en tidsfråga innan marknadspriserna kommer ikapp. Theta-myntet är ett av de mynt som har förlorat ett enormt värde i den senaste kraschen. Men detta säger ingenting om kvaliteten på Theta Network som en produkt.
När Theta-teamet utvecklas på sin ambitiösa färdplan kommer ordet att fortsätta att spridas om Theta-myntet. Att köpa nu till detta låga Theta-pris kan verka som ett coolt beslut under de kommande veckorna och månaderna. Om du bestämmer dig för att köpa Theta-myntet önskar vi dig lycka till!