• Ethereum +54.55
  $2,366.13 +2.36%
  $276612320580.25
 • Bitcoin -351.67
  $39,338.4 -0.89%
  $738440920545.66
 • DigitalCash -1.86
  $158.61 -1.16%
  $1627905356.1762
 • Cardano -0.01
  $1.28 -0.39%
  $41190006213.991
 • Ripple +0.03
  $0.7400 +3.66%
  $73992846562.08
 • Ethereum Classic +0.04
  $48.90 +0.08%
  $6289393712.5653
 • Litecoin -0.35
  $140.33 -0.25%
  $9570214216.528
 • Trigger -0.01
  $0.7789 -0.89%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

Köpa Uniswap

⚡Vad är Uniswap?

Uniswap (UNI) är en helt annan typ av börs som är helt decentraliserad, vilket innebär att den inte ägs eller drivs av en enda enhet och använder en relativt ny typ av affärsmodell som kallas ett automatiserat likviditetsprotokoll (se nedan).
Uniswap-plattformen byggdes 2018 på Ethereum blockchain, det näst största kryptokurrencyprojektet i världen med marknadsvärde.
Uniswap är för närvarande den fjärde största decentraliserade finansieringsplattformen (DeFi) och har över 3 miljarder dollar i kryptotillgångar låsta i sitt protokoll.

⚡Köpa Uniswap

Om du funderar på att köpa Uniswap (UNI) kan du ha några tvivel, till exempel hur är inköpsprocessen eller hur du kan få den, samt vilka betalningsmedel jag kan använda för att göra köpet.
Låt oss berätta att du har kommit till rätt ställe, för nedan kommer vi att svara på alla dina frågor med den bästa informationen. Läs vidare för att ta reda på det.

⚡Hur använder jag Uniswap?

Att komma igång med Uniswap är relativt enkelt, men du måste se till att du har en ERC-20-kompatibel plånboksinstallation, som MetaMask, WalletConnect, Coinbase-plånbok, Portis eller Fortmatic.
När du väl har en av dessa plånböcker måste du lägga till eter i den för att handla på Uniswap, det här heter Ethereums transaktionsavgifter. Följ följande steg för att börja använda denna kryptovaluta:
✅ Gå till https://uniswap.org.
✅ Klicka på “Använd Uniswap” i det övre högra hörnet.
✅ Gå till “Anslut plånbok” i det övre högra hörnet och välj den plånbok du har.
✅ Logga in i din plånbok och låt den ansluta till Uniswap. På skärmen ger det dig möjlighet att utbyta tokens direkt med hjälp av rullgardinsalternativen bredvid avsnittet “från” och “till”.
✅ Välj vilken token du vill byta, ange beloppet och klicka på “byt ut”.
✅ Ett förhandsgranskningsfönster visas och du måste bekräfta transaktionen i din ERC-20 plånbok.
✅ Vänta tills transaktionen läggs till i Ethereum blockchain. Du kan kontrollera förloppet genom att kopiera och klistra in transaktions-ID: t på https://etherscan.io/. Transaktions-ID kommer att finnas i din plånbok genom att hitta transaktionen i din skickade transaktionshistorik.

⚡Hur köper jag Uniswap?

Ett av sätten att köpa Uniswap är via en utbytesplattform, som Binance, Bittrex, Bybit eller Kucoin, bland andra. När du har hittat den plattform som passar dig bäst, fortsätt med att öppna ett personligt konto.
Ange din personliga information för att skapa ett företagskonto. Som en licensierad finansiell institution måste dessa plattformar samla in denna information för att skydda användarna. Men oroa dig inte, din personliga information kommer alltid att vara säker.
Då måste du länka ditt bankkonto för att ha ett. Om du inte vill betala med ett bankkonto kan du också sätta in dina traditionella penningmedel från ett kredit- eller bankkort i USD.
De flesta av dessa utbytesplattformar gör det möjligt att sätta in pengar på ett kredit- eller betalkort. Vissa låter dig också sätta in pengar från ett PayPal-konto utan problem, vilket vi kommer att se senare.
När du har valt din betalningsmetod anger du det belopp USD du vill överföra eller väljer det belopp som passar dig bäst. Nu kan du handla direkt.

⚡Vilka är dina inköpsmetoder?

Låt oss titta på de vanligaste och mest accepterade betalningsmedlen för att köpa Uniswap.

⚡Köpa Uniswap med kreditkort

Som vi nämnde tidigare är det vanligtvis den mest accepterade betalningsmetoden av nästan alla plattformar. Det har dock några nackdelar:
✅ Banken och plattformen kan ta ut lite höga avgifter, därför är det viktigt att undersöka vilka avgifter och minimibelopp som kan sättas in på kontot med ett kredit- eller bankkort.
✅ Undersök om den utfärdande banken tillåter denna typ av transaktion med ditt kreditkort, eftersom vissa tenderar att blockera kortet när de upptäcker att det används på dessa webbplatser.
Några av plattformarna som accepterar kreditkort (Visa eller MasterCard) för att köpa Uniswap är: Binance, Bittrex, Bitfinex, Kraken, bland andra

⚡Köpa Uniswap med PayPal

Tyvärr kan Uniswap inte köpas inom PayPal-plattformen, men vissa utbytesplattformar accepterar PayPal för att sätta in pengar i USD. Den andra dåliga nyheten är att väldigt få webbplatser verkligen accepterar PayPal.
Det säkraste och mest pålitliga stället att köpa Uniswap med PayPal är Binance.
Ett annat alternativ som du kan överväga om du vill börja köpa Uniswap, men bara konton med PayPal, är att använda detta sätt för att förvärva en annan populär kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum och sedan byta dessa kryptovalutor mot Uniswap.

⚡Att köpa Uniswap med ett bankkonto

Att länka ett bankkonto till en utbytesplattform är ganska enkelt och det är vanligtvis en allmänt accepterad betalningsmetod av nästan alla betrodda webbplatser. Deras avgifter är vanligtvis mycket låga, vilket gör dem praktiska att använda för frekventa transaktioner.

⚡Köpa Uniswap med banköverföring

Uniswap-förvärv med banköverföring är också möjligt. Vissa utbytesplatser har dock en nackdel: det är nödvändigt att vänta några dagar (1 till 4 dagar) för att transaktionen ska verifieras.
Beroende på säljare och webbplats kan detta vara ett perfekt sätt att göra dina shopping på ett säkert och tillförlitligt sätt.

⚡Sammanfattning

Som vi har sett är det enkelt att köpa Uniswap. Beroende på betalningsmetod kan transaktionen dock ta lite tid. Så det bästa sättet att köpa Uniswap snabbt är att använda en omedelbar betalningsmetod eller också göra köpet med en annan kryptovaluta som du redan äger.
Ett sista tips för att påskynda dina transaktioner är att överträffa andra konkurrenter som försöker behandla samma transaktion. Detta betalar mer gas än andra (ytterligare 10%). För att se hur många gasavgifter du ska betala, gå till Ethereum Gas Station och kontrollera de rekommenderade bensinpriserna för snabba, vanliga och säkra transaktioner.