• Ethereum +96.13
  $2,409.74 +4.15%
  $281712340310.72
 • Bitcoin +580.50
  $40,305.8 +1.46%
  $756602877778.72
 • DigitalCash -0.50
  $159.83 -0.31%
  $1640438903.2698
 • Cardano +0.00
  $1.29 +0.00%
  $41641590632.817
 • Ripple +0.03
  $0.7477 +4.38%
  $74762772127.658
 • Ethereum Classic +0.74
  $49.58 +1.52%
  $6377311010.5774
 • Litecoin +1.31
  $142.09 +0.93%
  $9690290512.3939
 • Trigger +0.01
  $0.7981 +1.46%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

Köpa USD Coin

⚡Vad är USD Coin?

USD Coin (USDC) representerar ett genombrott i vårt sätt att använda pengar. Digitala dollar fungerar som allt annat digitalt innehåll: de rör sig med internethastigheten, de kan utbytas på samma sätt som vi delar innehåll.
Och för många är de billigare och säkrare än befintliga betalningssystem. USD-mynt utfärdas emellertid av reglerade finansinstitut, med stöd av fullt reserverade tillgångar, 1: 1 som kan lösas in för amerikanska dollar och styrs av Center, ett medlemsbaserat konsortium som sätter tekniska, politiska och finansiella standarder för stablecoins.
Kort sagt, USD-myntet stöds helt av amerikanska dollar som finns på reglerade bankkonton och varje USD-mynt kan alltid lösas in för $ 1 om du har ett amerikanskt bankkonto. USDC-växelkursen är också alltid $ 1 när du konverterar US-dollar till och från ditt bankkonto.

⚡Köpa USD Coin

Intresserad av att köpa USD-mynt? Detta är en stabilt mynt och dollar-denominerad kryptovaluta som körs på Ethereum blockchain. Enkelt uttryckt är USD Coin en digital representation av den amerikanska dollarn som finns på internet.
Om du vill veta mer om hur du köper den här kryptovalutan och hur du kan köpa den, fortsätt läsa informationen som vi har förberett åt dig.

⚡Hur köper jag USD Coins?

För amerikanska invånare, det enklaste sättet att köpa USD-mynt via olika utbytesplattformar. Du kan också byta andra kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum mot USD-mynt på dessa plattformar.
USD Coin stöder mer än 10 likvida och allmänt använda kryptovalutabörser, flera där du kan byta dina favoritkryptovalutor, som Bitcoin och Ether, mot USD Coin till några av de bästa priserna på marknaden.
De mest populära alternativen för icke-amerikanska invånare att skaffa USD-mynt genom att handla kryptovalutor är Binance och Coinbase.
USD-mynt är en av de mest använda och bäst presterande stablecoins när det gäller att tjäna ränta på DeFi, så det bästa du kan göra med ditt USD-mynt är att förvara det på ett pålitligt kryptosparekonto eller plånbok.

⚡Köpa USD Coin med kreditkort

Ja, du kan köpa polletter i USD med ditt Visa- eller MasterCard-kreditkort. Du kan använda utbytesplattformar för att köpa det du behöver. De flesta av dem erbjuder en säker och snabb process att köpa USD Coin-tokens.

⚡Hur är betalningsprocessen med TDC?

Plattformar som Binance eller Coinbase erbjuder användarna ett säkert sätt att köpa olika typer av kryptovalutor med sina kredit- eller betalkort. Allt du behöver är ett konto och en elektronisk plånbok som är kompatibel med USD-stablecoin.
Generellt fungerar e-plånböcker som accepterar Ethereum-mynt också för stablecoins. Detta beror på att de flesta stablecoins utnyttjar Ethereum-systemet.
Så välj en säker e-plånbok och skapa ett konto om du inte redan har en. När du köper stablecoin-tokens i USD måste du ange din e-plånboksadress för att tokens ska skickas till dig.
Du måste också skapa ett konto på utbytesplattformen. Du kommer inte att kunna använda utbytesplattformen om du inte har ett konto och inte kan bevisa din identitet. Denna process möjliggör säkerheten för alla användare på utbytesplattformen. Så det här är vad du behöver göra för att köpa stablecoin-tokens i USD:
✅ Skapa ett konto genom att klicka på “Registrera” -knappen. Fyll sedan i det vanliga registreringsformuläret.
✅ Sedan klarar det verifieringsprocessen. Denna process tar inte för lång tid, men du måste ha dokument som din identitet och det dokument som verifierar din nuvarande adress.
✅ När du klarar identitetsbekräftelseprocessen kan du gå till utbytessidan.
✅ Klicka på den mängd tokens du behöver eller vill köpa. Observera att det finns en begränsning.
✅ Välj sedan ditt kreditkort och sätt in adressen till din elektroniska plånbok.
✅ Klicka slutligen på bekräftelseknappen.
Mynten skickas till ditt konto nästan direkt. Det finns också en daglig begränsningsregel, du kan inte köpa mer än denna gräns tillåter. Å andra sidan bör du veta att betala med kreditkort kräver en extra avgift, som vanligtvis är lite hög.
Se till att du känner till avgifterna innan du använder ditt kredit- eller bankkort. Dess fördel jämfört med andra betalningsmedel är att det gör att du kan köpa kryptovalutor direkt, vilket vi kommer att se senare.

⚡Köpa USD Coin med PayPal

För tillfället tillåter PayPal dig endast att köpa, sälja och hålla Bitcoin, Litecoin, Ethereum och Bitcoin Cash. Därför är det fortfarande inte möjligt att köpa USD-mynt direkt på plattformen om du befinner dig i USA. Men många utbytesplattformar tillåter betalning av kryptovalutor med PayPal, huvudsakligen med Bitcoin eller Ethereum. En av dem är Binance.
Om plattformen du väljer inte tillåter deponering av pengar hos PayPal för att köpa USD-mynt kan du köpa en annan kryptovaluta som tillåter det och sedan byta ut det mot USD-mynt.

⚡Köpa USD Coin med banköverföring

Ett annat betalningsalternativ tillgängligt i de flesta börser är banköverföring. Du behöver bara länka ditt konto till plattformen. Stegen är ganska enkla, men du kan behöva vänta några dagar på plattformen för att bekräfta operationen.
Fram till dess kommer du inte att kunna använda de köpta kryptovalutorna, om du har, eller mobilisera dina medel. Detta är en negativ punkt, så det är vanligtvis inte den mest bekväma betalningsmetoden.
Istället tillåter kreditkort omedelbar och säker drift, men deras avgifter är högre än överföringar, som nästan alltid är gratis.