• Ethereum +55.11
  $2,366.69 +2.38%
  $276677787354.91
 • Bitcoin -331.03
  $39,359.0 -0.83%
  $738827989246.82
 • DigitalCash -1.76
  $158.71 -1.10%
  $1628929162.7098
 • Cardano -0.01
  $1.28 -0.39%
  $41189989124.536
 • Ripple +0.03
  $0.7404 +3.71%
  $74032842695.357
 • Ethereum Classic +0.06
  $48.92 +0.12%
  $6291966061.732
 • Litecoin -0.31
  $140.37 -0.22%
  $9572936869.4824
 • Trigger -0.01
  $0.7793 -0.83%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.03900 +0.00%
  $0

Köpa Wrapped Bitcoin

⚡Vad är Wrapped Bitcoin?

Wrapped Bitcoin är tillgångar som representerar en tokeniserad version av en annan kryptotillgång. I det här fallet är en kryptovaluta som WBTC helt enkelt ERC-20-versionen av riktig Bitcoin, vars pris är kopplat till BTC.
WBTC-ägare kan när som helst slå in och packa upp sina tillgångar. Många projekt erbjuder möjligheten att göra detta och själva processen är relativt billig.
En hardcore BTC-maximalist kunde vid ett tillfälle hålla sina älskade mynt och sedan byta till höljd bitcoin för att tillfälligt diversifiera sina tillgångar genom att byta WBTC mot en DeFi-token.

⚡Köpa Wrapped Bitcoin

Funderar du på att köpa Wrapped Bitcoin? Detta är en Ethereum ERC-20-token som backas upp av riktig Bitcoin med ett reservförhållande 1: 1 på kedjan. Det skapades som en lösning för att öka likviditeten i decentraliserade ekonomiska applikationer.
Som en ERC-20-token är överföring av WBTC snabbare än vanliga Bitcoin-överföringar och kan enkelt integreras med Ethereum-plånböcker, smarta kontrakt och dapps.
Om du vill köpa Wrapped Bitcoin och du inte vet hur du gör det, fortsätt läsa informationen vi har samlat åt dig nedan.

⚡Fördelar med Wrapped Bitcoin

Man kan undra vad exakt skillnaden är om att köpa Bitcoin är bättre än att köpa WBTC eller kanske fördelarna med att konvertera Bitcoin till Wrapped Bitcoin. Det är intressant att det finns många anledningar till varför handlare kanske vill ändra sin BTC till inslagna BTC.
I grund och botten är WBTC porten för BTC-ägare att dra nytta av de obegränsade funktionerna i Ethereum-nätverket. Ethereum-blockkedjan är för närvarande den största i kryptovalutautrymmet.
Det enorma nätverket inkluderar privata adresser, smarta kontrakt, decentraliserade applikationer, decentraliserade börser, spel.
WBTC-användare kan till och med ha tillgång till decentraliserad finansiering, så att de kan låna och låna ut kryptotillgångar utan att sälja sina Bitcoin. Ethereum-utrymmets gränslösa natur har ökat WBTC-handeln.

‚ö°Hur fungerar det?

Wrapped Bitcoin är delvis centraliserat. I det här fallet betyder detta att en depå (BitGo) har samma mängd Bitcoins (BTC) som Wrapped Bitcoins (WBTC). BitGo håller Bitcoin i förvar och är därför vårdnadshavare.

‚ö°Mynt WBTC

För att en handlare ska byta BTC mot WBTC måste handlaren skicka önskad mängd BTC till vårdnadshavaren, och sedan får köpmannen en ERC-20 (WBTC) -token till sin Ethereum-plånbokadress. Utbytet av BTC mot WBTC kallas Coining WBTC.

⚡Bränn WBTC

När en handlare vill byta tillbaka WBTC till BTC måste han skicka WBTC till vårdnadshavaren och han kommer att få BTC tillbaka till sin BTC-plånbokadress. Den totala tillgången på WBTC kommer att minskas med mängden bränt WBTC. Detta kallas också Burn WBTC.

⚡Hur köper jag Wrapped Bitcoin?

Det finns många plattformar tillgängliga om du vill köpa Wrapped Bitcoin. För att handla måste du veta att det är nödvändigt att öppna ett användarkonto och inkludera en tillåten betalningsmetod (kreditkort, PayPal eller banköverföring). Senare berättar vi om fördelarna och nackdelarna med var och en.
Idag finns det ett stort antal webbplatser där du kan köpa valfri kryptovaluta. Wrapped Bitcoin är dock en liten kryptovaluta, så det är inte alltid till salu för vanliga pengar. Istället måste du byta ut det mot en mer kapitaliserad kryptovaluta som Bitcoin, Ethereum eller Litecoin.
Därför rekommenderar vi att du utvärderar var och en av plattformarna eller alternativen för att ta reda på vilken som passar dig bäst. En annan viktig sak är att titta på vilka valutor du kan lagra på varje webbplats. På det här sättet behöver du inte byta webbplats om du vill förvärva en annan valuta som inte är Wrapped Bitcoin.

‚ö°Betalningsmetoder

Låt oss se vilka som är de vanligaste och mest accepterade betalningsmetoderna på de olika pålitliga och säkra utbytesplattformarna.

⚡Köpa Wrapped Bitcoin med ett kreditkort

Det finns inget direkt sätt att köpa Wrapped Bitcoin med kredit- eller bankkort. Du måste först köpa Bitcoin (BTC) och sedan byta Bitcoin mot WBTC på en kryptobörs.
Så ditt första steg är att lägga till ditt kreditkort på ditt konto på utbytesplattformen, göra betalningen och köpa BTC. Senare kan du byta ut dem för Wrapped Bitcoin direkt.
Den enda nackdelen är att betalningar med TDC på de flesta börsplattformar vanligtvis är höga. Undersök priserna för varje plattform innan du fortsätter att göra ditt köp.

⚡Köpa Wrapped Bitcoin med PayPal

PayPal √§r ett av de mest popul√§ra onlinebetalningssystemen, utformat f√∂r att √∂verf√∂ra pengar n√§r som helst, var som helst i v√§rlden. √Ąven om du kan anv√§nda PayPal f√∂r att k√∂pa m√•nga varor och tj√§nster online finns det inget direkt s√§tt att k√∂pa Wrapped Bitcoin med PayPal-betalningssystemet.
Du kan dock använda PayPal för att köpa Bitcoin först på Coinbase och sedan överföra din Bitcoin till Binance. Slutligen kan du använda konvertera din Bitcoin till WBTC på Binance.
För närvarande tillåter Coinbase endast invånare i vissa länder, som USA, Kanada, Storbritannien och många europeiska länder, att köpa Bitcoin med PayPal.
Du måste först hitta det möjliga utbytet för att köpa Bitcoin och sedan följa processen som beskrivs ovan för konverteringen. Det vill säga, investera dina PayPal-pengar för att köpa Bitcoin och konvertera dem sedan till WBTC.

⚡Köpa Wrapped Bitcoin med bankkonto eller banköverföring

Du kan också lägga till en banköverföring som betalningsmetod. Men du bör veta att det tar några dagar att verifiera, så ditt köp måste vänta ett tag. Den goda nyheten är att deras priser är mycket låga, och även vissa plattformar tillämpar inte någon provision.

‚ö°Sammanfattning

Oavsett om du tänker handla Bitcoin eller WBTC, är det viktigt att förstå att tanken med Wrapped Bitcoin är att förse Ethereum-nätverket med en motsvarighet till BTC. Det finns egentligen ingen skillnad i värdet på de två tillgångarna.
Bitcoininnehavare behöver inte oroa sig för WBTC eftersom de tänker hålla bitcoin ett tag. Emellertid kan bitcoinägare som vill utforska Defi-utrymmet behöva konvertera sin BTC till WBTC för att njuta av de robusta funktionerna som Ethereum-nätverket erbjuder.