• Ethereum +39.52
  $1,968.03 +2.05%
  $229136666594.78
 • Bitcoin +1,507.50
  $34,497.5 +4.57%
  $646560976360
 • DigitalCash +1.34
  $126.49 +1.07%
  $1290409689.9288
 • Cardano +0.05
  $1.35 +3.76%
  $43508880572.402
 • Ripple +0.02
  $0.6670 +3.88%
  $66693573592.402
 • Ethereum Classic +2.19
  $43.45 +5.31%
  $5566886229.9925
 • Litecoin +4.21
  $133.87 +3.25%
  $9095391622.0898
 • Trigger +0.03
  $0.6831 +4.57%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

OptionsTrading

⚡Options Trading

Optionstrading, även känd som optionshandel, skiljer sig mycket från handel med aktier eller fonder, men det kan ge några verkliga fördelar för investerare. Men vad är optionstrading? I den här artikeln kommer vi att se vad det är och hur det kan hjälpa dig i din strategi.

PLATTFORM

BETYG

FÖRDELAR

RECENSION

KONTO

Forex Trading Crypto Trading Auto Trading

 RECENSION

Snabba Uttag Auto Trading CFD Trading

 RECENSION

Algotrading

Fx Trading Autotrade

 RECENSION

⚡Hur fungerar denna handelsstil?

För att förstå hur optionstrading fungerar, låt oss ta följande exempel:

Anta att du köpte en lång köp option (en köpoption är ett kontrakt som ger dig rätt att köpa aktier senare) för 100 aktier i företaget X till $ 110 per aktie före den 1 december, skulle du ha rätt att köpa 100 aktier av den aktien till $ 110 per aktie, oavsett om aktiekursen ändrades senast den 1 december.

För detta långa köpoption skulle du förvänta dig att ett sådant företags pris stiger, så att du kan tjäna pengar när du kan köpa det till en kostnad som är lägre än dess marknadsvärde. Men om du bestämmer dig för att inte utnyttja den rätten att köpa aktierna förlorar du bara premien du betalade för optionen, eftersom du inte är skyldig att köpa några aktier.

Om du köpte en lång säljoption, skulle du satsa på att aktiekursen för det företaget skulle minska tills ditt kontrakt löper ut, så att om du väljer att utöva din rätt att sälja dessa aktier skulle du sälja dem till ett högre pris än dess marknadsvärde.

Typer av optionstrading

Option är kontrakt som ger ägaren rätt att köpa eller sälja en tillgång till ett fast pris under en viss tidsperiod. Den perioden kan vara så kort som en dag eller så lång som ett par år, beroende på typen av optionskontrakt.

Lyckligtvis finns det bara två typer av standardoptionskontrakt: ett samtal och en put.

Ett köpoptionsavtal ger ägaren rätt att inom 100 dagar köpa 100 aktier till ett visst värde till ett visst pris.

Ett säljoptionsavtal ger ägaren rätt att sälja 100 aktier av ett visst värde till ett visst pris inom en viss tidsperiod.

Det är viktigt att notera att ägaren inte är skyldig att utöva sin rätt att köpa eller sälja för båda typerna av optionshandel, en köp- eller säljoption.

⚡Vad handlar Optionstrading om?

Vanligtvis handlar optionstraders självriktade investerare, vilket innebär att de inte arbetar direkt med en finansiell rådgivare för att hjälpa dem att hantera sin portfölj med optionstrading.

Som investerare har du full kontroll över dina affärsbeslut och transaktioner. Men det betyder inte att du är ensam. Det finns många samhällen som samlar handlare för att diskutera saker som nuvarande marknadsutsikter och strategier för optionshandel. Aktiebaserade optioner, mer allmänt kända som “aktieoptioner”, är ofta en naturlig fördel för nya optionstraders.

Aktieoptioner handlas på börser som NYSE i form av en notering. Det är viktigt att förstå detaljerna i priset på en aktieoption innan du gör en flytt, såsom kostnad och utgångsdatum.

⚡Vilka är fördelarna?

Det finns många anledningar till varför optionstrading kan vara ett bra komplement till din befintliga investeringsstrategi, till exempel följande:

✅ Alternativ ger dig en hävstångseffekt på din investering. Ett optionskontrakt kan ge en investerare billigare exponering mot ett aktie än att köpa aktier direkt, vilket förstorar både vinster och förluster om aktiekursen rör sig.

✅ Alternativ kan också minska risken i din totala portfölj. Du kan till exempel använda en optionstrategi som kombinerar köp av en säljoption för att sälja aktier till ett specifikt pris med ägande av själva aktierna. Denna handel, känd som ett skyddande säljalternativ, ger dig en fördel om aktiekursen stiger, men skyddar dig från några av förlusterna om aktiekursen faller.

✅ Alternativ kan erbjuda en inkomstkälla. Genom att sälja optioner istället för att köpa dem är det du som får betalningen för optionen. Även om optionen inte utnyttjas kan du behålla den betalningen som kompensation för att du har tagit på dig kontraktsförpliktelsen.

⚡Vilka är dess nackdelar?

Dessa fördelar uppvägs av vissa risker.

❌ För det första går optionerna ofta värdelösa, vilket resulterar i en total förlust av vad köparen betalade för optionen. För de som vant att se aktierörelser på upp till 5% till 10% som riktigt viktiga kan optionens volatilitet få en stor hit.

❌ För det andra finns det en inlärningskurva relaterad till optionstrading. Många mäklarföretag erbjuder optionstrading, men du måste uppfylla några ytterligare reglerande krav innan din mäklare tillåter dig att använda optioner som en del av din handelsstrategi.

❌ Till exempel måste du läsa lite utbildningsmaterial om optionsmarknaden och lära dig hur din mäklare hanterar accepterande av optioner. Dessutom borde du veta vad du ska göra för att säga till din mäklare att du vill utnyttja en option, liksom vad som kommer att hända om du säljer en option och köparen beslutar att utöva den mot dig.

❌ Slutligen finns det några alternativstrategier som bara fungerar bra när du kör flera affärer samtidigt.

❌ Eftersom optionsmarknaderna inte alltid är lika likvida som aktiemarknaden fungerar de samtidiga transaktionerna inte alltid perfekt, och det kan skapa en risk att din strategi inte fungerar som du förväntade dig.

❌ Slutligen kräver optionshandel mer ansträngningar för att komma rätt, så det är möjligt att denna affärsstil kan skrämma vissa investerare. Men genom att förstå fördelarna och nackdelarna med handelsalternativ kan du bestämma om det här är rätt spel för dig och sedan hitta en mäklare som hjälper dig att få jobbet framgångsrikt.

✔️Hur utför jag Optionstrading?

Det första du behöver göra är att välja en av våra listade optionstrading mäklare ur vår topplista

✔️Är OptionsTrading Lagligt?

Ja det är fullt lagligt att utföra optionstrading online. Du hittar de bästa Options Mäklare här hos BitcoinTrading.se

✔️Är OptionsTrading Säkert?

Detta beror helt och hållet på hur du utför din optionstrading. Du ska alltid vara väl medveten om att när det kommer till trading på optioner så tillkommer det en större risk än traditionell trading. Så testa enbart på Options trading om du är bereed på att förlora ditt investerade kapital.

✔️Kan jag tjäna pengar på Optionstrading?

Detta kan du helt klart göra,men var altlid försiktigt när du utför trading på Optioner Online

✔️Är Optionstrading bättre än Bitcoin Trading?

Detta är helt upp till dig vilka resultat du är ute efter, men med Bitcoin Trading så har du fördelen att du kan tjäna pengar både på upp och nergångar av Bitcoin valutan.

✔️Hur väljer jag rätt Options Mäklare?

Vi har gjort grovjobbet åt dig och har listat de absolut bästa Options Mäklare både i Sverige och Internationellt i vår topplista.