• Ethereum +121.04
  $2,794.91 +4.53%
  $326960845819.15
 • Bitcoin +1,178.19
  $40,726.3 +2.98%
  $764726880501.18
 • DigitalCash +4.10
  $163.37 +2.57%
  $1678202343.4617
 • Cardano +0.01
  $1.39 +0.51%
  $44686629691.104
 • Ripple +0.00
  $0.7292 +0.43%
  $72912946032.027
 • Ethereum Classic +0.78
  $51.79 +1.53%
  $6669164210.2716
 • Litecoin -0.06
  $143.10 -0.04%
  $9765288278.2097
 • Trigger +0.02
  $0.8064 +2.98%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.04600 +0.00%
  $0

Paper Trading

⚡Paper Trading

Att investera i aktier eller valutamarknaden kan vara lite stressande till en början, men lyckligtvis erbjuder vissa specialwebbplatser olika sätt att bemästra dem innan de spelar riktiga pengar. En av dessa strategier är paper trading.

Paper trading kallas också ibland virtuell handel. Detta handlar om att köpa och sälja utan att riskera ett öre. Nya handlare använder denna teknik för att justera sin investeringsstrategi innan de satsar sina pengar på ett mäklarkonto.

⚡Vad är Paper Trading?

Denna teknik är en typ av simulerad investering där människor kan testa marken utan att riskera några av sina pengar.

Genom paper trading kan investerare öva på att köpa och sälja aktier. Eftersom allt är fiktivt behöver en paper trader inte oroa sig för att förlora pengar, men de kan inte heller tjäna pengar.

Paper trading simulerar verkliga värden och aktiekurs rörelser och låter dig handla virtuella pengar. Det låter dig testa dina handelsstrategier i en verklig miljö för att mäta framgången eller misslyckandet med dessa strategier utan att riskera dina pengar.

⚡Varför kallas det Paper Trading?

Termen uppstod vid en tidpunkt då handeln gjordes fysiskt på börserna själva snarare än via en elektronisk plattform.

Handlare och investerare brukade träna på papper genom att skriva ner sina handelsstrategier och idéer och manuellt jämföra dem med aktiekursrörelser under varje handelssession.

Men sedan, tack vare den tekniska utvecklingen, kan handlare nu handla på papper med helt elektroniska aktiemarknadssimulatorer som ser mycket ut som verkliga aktiehandelsplattformar.

⚡Hur fungerar den här typen av fiktiv handel?

En av de största försäljnings argumenten för paper trading är att du inte bidrar med riktiga pengar. De flesta av apparna för paper trading är helt gratis för användare. Om du hittar ett som kräver ett betalt medlemskap rekommenderar vi att du letar efter ett gratis.

Å andra sidan finns det ingen hård och snabb regel om hur länge du ska träna med paper trading innan du uppgraderar till den verkliga produkten. Det beror till stor del på dina investeringsmål. Om du planerar att göra långsiktiga köp- och innehavsinvesteringar, kanske papper trading inte alls är nödvändig.

Istället kan du söka efter robotrådgivare, indexfonder, måldatumfonder och andra långsiktiga investeringsstrategier. Men om du planerar att delta i paper trading, optionstrading och andra mer avancerade strategier kan paper trading vara en bra användning av din tid.

Öva tills du förstår de investeringar som intresserar dig och känner dig trygg i dina förmågor att komma in på marknaden med riktiga pengar.
Nu är det enkelt att komma igång med paper trading. Registrera dig bara för en av de virtuella handelsapplikationerna.

Eftersom du inte handlar riktiga pengar behöver du inte ge mycket personlig information. När du är registrerad kommer applikationen att ge dig instruktioner för att börja handla.

⚡Vad är fördelarna?

Låt oss snabbt se vilka fördelar eller fördelar den här affärsstrategin har:

✅ Dina pengar är säkra: Paper trading har en stor fördel: du tappar inte pengar. Om du precis börjat kan du lära dig att köpa och sälja värdepapper med en viss handelsplattform utan att förlora pengar om dina val visar sig vara icke-vinnande. Det är också det perfekta tillfället att testa en ny handelsstrategi.

✅ Tillbringa så mycket tid som du behöver: För att maximera paper tradings potential, spendera så mycket tid och ansträngning på att undersöka en handel som om det vore verkligt. Det betyder att du tänker på hur länge du skulle behöva handla, vilka begränsningar som kan läggas på din portfölj och huruvida aktien är värt risken.

✅ Kraftfullt inlärningsverktyg – Tänk inte på paper tradingl som ett spel där du kan ta riskabla affärer bara för att se vad som kan hända. Använd det som ett inlärningsverktyg som förbereder dig för riktiga affärer. Försök därför inte använda den för dagshandel om du är en investerare som inte har råd att ta risker.

⚡Vilka är nackdelarna

Nu, bland nackdelarna, har vi:

❌ Du kommer inte att tjäna pengar: Precis som den betydande fördelen med paper trading är att inte förlora pengar, å andra sidan, är den största nackdelen med paper trading detta: du kommer inte att se någon vinst. Det kan skapa lite frustration när du inser en vinst som skulle ha gjort dig en anständig avkastning.

❌ Du får inte hela bilden: Det kan också hända att paper trading inte ger dig hela bilden när det gäller provisioner och avgifter. Även om de flesta online-mäklare har eliminerat provisioner för många affärer, tar många fortfarande avgifter för till exempel optionskontrakt.

❌ En av de mest negativa aspekterna av paper trading är att handlare försöker för hårt – ytterligare ett problem med demohandel är hur enkelt det är att utföra slumpmässiga transaktioner. Om handlare gör det kan de hamna chockade genom att komma in på de levande marknaderna.

❌ Och den största överraskningen för människor som inte tar demohandel på allvar är när många känslor blir involverade i de affärer som inte blir som de trodde. Och det är den största utmaningen: demo-konton simulerar inte de olika känslor som traders känner när de tjänar och förlorar pengar.

⚡Sammanfattning

På grund av spridningen av bitcoin trading och forex trading plattformar konton har paper trading ökat enormt i popularitet de senaste åren. Nästan alla mäklar plattformar idag erbjuder dig de nödvändiga verktygen för att träna i en simulerad virtuell miljö som är utformad för att hjälpa dig att lära dig att handla och testa dina handelsstrategier. Även om dessa paper trading splattformar simulerar marknadsrörelser kanske datakällorna inte alltid är i realtid. Du måste ta hänsyn till detta innan du använder plattformen.