• Ethereum +251.53
  $3,810.84 +7.07%
  $441305591512.73
 • Bitcoin -1,600.75
  $57,137.4 -2.73%
  $1068736279029
 • DigitalCash -26.84
  $385.40 -6.51%
  $3903098378.5574
 • Cardano +0.11
  $1.72 +7.04%
  $55065877167.787
 • Ripple -0.09
  $1.50 -5.56%
  $149485804972.01
 • Ethereum Classic +3.82
  $117.83 +3.35%
  $14992036602.476
 • Litecoin +12.11
  $351.81 +3.56%
  $23787789963.493
 • Trigger -0.03
  $1.13 -2.73%
  $0
 • WarpCoin +0.00
  $0.1299 +0.00%
  $0

Scalp Trading

⚡ Scalping Trading: vad är det och hur fungerar det?

Det är viktigt att välja den handelsstil som bäst passar din personlighet innan du går in på aktiemarknaden.

Utan en tydligt definierad teknik eller stil blir du förvirrad och kan sluta med stora förluster. Ett bra alternativ är scalping-handel, så den här gången berättar vi vad det handlar om, hur det fungerar och vilka fördelar det har.

⚡ Hur fungerar scalping trading?

Återförsäljare som använder scalpinghandel arbetar på marknaden enligt tre principer:

✅ Risker med lägre exponeringsgränser: En kort exponering för marknaden minimerar också risken för att stöta på ett ogynnsamt tillstånd.

✅ Små rörelser är lättare att få: För att göra en större vinst måste aktiekursen röra sig betydligt, vilket också kräver en större obalans i utbud och efterfrågan. Jämfört med det är mindre prisrörelser bekvämare att fånga.

✅ Små rörelser händer ofta: Även när en marknad tydligen är tyst, finns det mindre rörelser i priset på en tillgång som återförsäljare tänker utnyttja.

Medan andra handelsstilar, som positionshandel, förlitar sig på grundläggande och teknisk analys för att identifiera affärer, fokuserar scalpinghandlare främst på tekniska handelstekniker.

Teknisk analys innefattar att studera tillgångens historiska prisrörelser tillsammans med att spåra aktuella trender; För att uppnå detta använder handlare olika verktyg och diagram. Utrustad med historiska priser observerar återförsäljare mönster och förutsäger framtida prisrörelser när de planerar en affär.

Handlare med den här tekniken använder handelsdiagram och tidsramar som är den kortaste av alla handelsstilar. En dagshandlare kan använda ett fem minuters handelsdiagram för att göra fem affärer per dag.

Men en näringsidkare med denna typ av handel kommer att använda tidsramar så kort som fem sekunder för att utföra 10 till 100 transaktioner under dagen.

För att uppnå denna höga handelshastighet använder handlare olika handelstekniker, inklusive marknadens “tid och försäljning” – ett register över köp, sälj och avbryt transaktioner.

⚡ Fördelar med scalpinghandel

Fördelar med scalpinghandel

✅ Uppnåbara vinstmål – Även om vissa strategier kräver en betydande prisförändring för att samla vinster, kan återförsäljare bara behöva ett valutapar för att flytta och nå sitt vinstmål.

✅ Handelsalternativ: Återförsäljare behöver inte uppmärksammade marknadsförskjutningar mot bankvinster, vilket innebär att det ofta finns många mindre möjligheter att använda återförsäljningstekniker, även i relativt tysta handelssessioner.

 Minskad riskexponering: Eftersom återförsäljare endast exponeras för den levande marknaden i några sekunder eller minuter minskar det risken för stora förluster vid en enda handel.

⚡ Hur vet jag om scalping-handel är rätt för mig?

✅ Du har mycket tid att ta positioner på marknaderna.
✅ Du vill ha en snabb aktivitet snarare än att vänta på långsiktiga möjligheter att förverkligas.
✅ Du är bekväm att spendera långa perioder på att studera diagram och genomföra teknisk analys.
✅ Du har en noggrann inställning och överväger alla risker.
Kanske inte lämpligt om …
✅ Du föredrar att utföra färre affärer med högre vinstpotential.
✅ Du har inte timmar att förbinda dig till diagram och affärer.
✅ Du gillar inte stressen på snabba marknader.

⚡ Är scalping-handel lönsam?

Scalpinghandel kan vara lönsamt när du använder en bra strategi. Återförsäljare behöver ett gediget riskhanteringssystem och en mäklare som erbjuder kraftfulla verktyg tillsammans med konkurrenskraftiga priser.

⚡ Fungerar scalping trading?

Spekulationshandelssystem fungerar för vissa handlare. Framgång beror på effektiviteten i din affärsplanering, från automatiserade robotar till marknadstillträde och mäklarprovisioner.

⚡ Sista slutsatser

Scalping kan antas som den viktigaste affärsstil eller som en kompletterande stil. En skalare kommer att använda en minuts diagram och andra tekniker under en kort tidsperiod för att planera operationer.

Det krävs engagemang, disciplin och snabbhet för att genomföra hårbotten. Om du hellre vill ta dig tid att hitta rätt tillgång och fatta ett beslut över tiden, skulle du inte tycka om skalpning. Men om du gillar hastighet och vill ha omedelbara fördelar kan skalning passa din affärsstrategi.

⚡ Vad är scalping trading?

Scalping-handel är en av de mest utmanande handelsstilarna att bemästra. Det kräver otrolig disciplin och en utmärkt affärsstrategi. Denna handelsstil har funnits i många år, men har förlorat en del av sitt tilltalande på senare tid.

Näringsidkare lockas av skalpning av följande skäl:

✅ Lägre exponering för risk.
✅ Du kan utföra upp till hundra eller fler operationer per dag.
✅ Förmåga att bekämpa girighet, eftersom dina dagliga vinstmål är mycket små.
✅ Ett större antal affärsmöjligheter.
✅ Bland annat.

Således är scalping trading en kortvarig handelsteknik som innebär att man köper och säljer det underliggande flera gånger under dagen för att dra nytta av skillnaden i pris. Det handlar om att köpa en tillgång till ett lägre pris och sälja dyrare.

Nyckeln är att hitta mycket likvida tillgångar som lovar frekventa prisförändringar hela dagen. Du kan inte minska handeln i hårbotten om tillgången inte är likvid. Likviditet säkerställer också att du får det bästa priset när du går in eller ut på marknaden.

Återförsäljare tror att små och mindre riskabla företag är lättare att göra utifrån marknadsvolatilitet. De gör små vinster innan möjligheten förångas.

Handelsstilen är på andra sidan spektret, där handlare håller sin position över natten, ibland till och med i veckor och månader och väntar på att en större vinststorlek ska dyka upp.

Återförsäljare tror på att skapa flera vinstmöjligheter under en liten period än att vänta på en större.